Shtyhet afati i regjistrimeve deri më 31 Tetor

Shtyhet afati i regjistrimeve deri më 31 Tetor

Njoftojmë të gjithë të interesuarit se Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka shtyer afatin e regjistrimeve për studentët e rinjë deri me 31 Tetor 2016.

Regjistrimi bëhet ҫdo ditë nga e hëna deri të shtunën, në oraret 08:00 – 19:30, në kampusin e Kolegjit Universi.

Ju mirëpresim!

KOLEGJI UNIVERSI 

Vendi ku studiojnë profesionistët e së ardhmes