L A J M Ë R I M 

L A J M Ë R I M 

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se kandidati  Ilir Agaj me 11/12/2017 në ora 11:00 mbron punimin e diplomës –  Master – nga Futboll me temë:     “Dallimet ndermjet grupeve te nxenesve qe ushtrojne dhe nuk ushtrojne Futboll nga vendet e ndryshme te grupmoshes 12-13 vjeçare”

para komisionit:

Dr.sc Abedin Bahtiri, kryetar

PhD Can Sami Sermaxhaj, mentor dhe

PhD Can Jeton Havolli, anëtar