L A J M Ë R I M

L A J M Ë R I M

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se kandidati Driton Rrahmani me 11/12/2017 në ora 13:00 mbron punimin e diplomës – Master – nga Futboll me temë: “Metodologjia e stërvitjes së ushtrimeve të forcës në Futboll”
Para komisionit:

Dr.sc Abedin Bahtiri, kryetar
PhD Can Jeton Havolli, anëtar
PhD Can Sami Sermaxhaj, mentor dhe