Uncategorized

Jan
11

KF Shkëndija kryen testet mjekësore në Kolegjin Universi

Shkëndija kryen testet mjekësore në Kolegjin Universi Vazhdon edhe më tej bashkëpunimi ndërmjet Shkëndijës së Tetovës, anëtare e Superligës së Maqedonisë në futboll dhe Kolegjit Universi. Pasi vitin e kaluar kjo skuadër i kishte kryer testet mjekësore në Kolegjin Universi, një gjë të tillë është duke e bërë edhe sivjet. Si gjithmonë Shkëndija e Tetovës […]

DETAIL
Dec
15

Orari i ligjëratave – programi i infermierisë

Pas përcaktimit të lëndëve zgjedhore është përpiluar orari i ri i ligjëratave në programin e infermierisë për vitin akademik 2015-16. Orari Infermieri 2015-2016 Viti 1 Paradite (1) Orari Infermieri 2015-2016 Viti 1 Pasdite Orari Infermieri 2015-2016 Viti 2 Orari Infermieri 2015-2016 Viti 3 (1)

DETAIL

Orari i ligjëratave – Infermieri (viti I)

Orari Infermieri 2015-2016 Viti 1 Paradite (1) Orari Infermieri 2015-2016 Viti 1 Pasdite Lista e studenteve Infermieri viti 1 paradite 2015-2016 Lista e studenteve Infermieri viti 1 Pasdite 2015-2016

DETAIL

LAJMËRIM

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se, kandidati  Gazmend Krasniqi, më  29.10.2015 në ora 13:00 mbron punimin e diplomës nga basketbolli

DETAIL
Oct
16

Kolegji Universi feston 10-vjetorin e themelimit

Të enjten (22.10, prej orës 19.30).), Kolegji Universi feston 10-vjetorin e themelimit. Ky përvjetor do të mbahet në ambientet e Kolegjit, ndërsa me këtë rast do të diplomojë edhe gjenerata e parë e programit të infermierisë

DETAIL

Kolegji Universi, vendi ku studiojnë profesionistët e së ardhmes

Vijnë nga qytete të ndryshme, por kanë vendosur të studiojnë në një institucion të përbashkët. Mejreme Berisha, që vjen nga Peja, Egzon Tahiri (Podujevë) dhe Marigona Tahiri (Prishtinë), këto ditë janë bërë pjesë e Kolegjit Universi, pasi mendojnë se këtu do të ndjehen më rehatshëm. Kjo për faktin se ata në Kolegjin Universi kanë gjetur […]

DETAIL
Oct
09

Reprezentuesit me bursa speciale

Kolegji Universi orfon kushte të jashtëzakonshme për studentët e rinj, të cilët janë pjesë e ekipeve të përfaqësueses

DETAIL

Femrat sportiste me bursa të larta

Kolegji Universi orfon kushte shumë të mira për studentet që merren me sport. Së këndejmi kjo kategori e studenteve përfiton bursa të larta që ndan Kolegji Universi

DETAIL
Page 1 of 41234

Kulturë fizike sport dhe rekreacion

Bachelor

Infermieri e përgjithshme

Bachelor

Shëndet sport dhe rekreacion

Programi Bachelor

KONTAKT

Email: info@kolegjiuniversi.org
Telephone:
+381 (0) 38 54 54 55
+381 (0) 38 54 54 00
+381 (0) 38 54 64 74
Adresa: Fshati Bardhosh ,Prishtinë, 10000 Kosovë

LOKACIONI

Lokacioni