Lajmet

Nov
30

SHMM ‘Dr. Asllan Elezi’ dhe Kolegji Universi, fitues të trofeve

Të hënën (30.11.2015) në ambientet e Kolegjit Universi është mbajtur turneu tradicional ‘Dita e Flamurit’, kushtuar 28 Nëntorit. Në turne morën pjesë 13 ekipe nga qytete të ndryshme të Kosovës (Gjilan, Gjakovë, Ferizaj, Prishtinë), ndërsa garat u zhvilluan në futboll të vogël dhe volejboll. Pas shumë ndeshjeve interesante (shumica prej tyre fituesin e përcaktuan pas […]

DETAIL
Nov
24

Diplomon Shëndrita Hamza

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se, kandidatja Shëndrita Hamza, më 01.12.2015 në ora 14:00, mbron punimin e diplomës nga Kujdesi Infermieror I me temë: “Kujdesi infermieror tek grupmoshat 40-80 vjeçare me shputën diabetike në klinikën e endokrinologjisë dhe klinikën e kirurgjisë vaskulare të QKUK-së -SHSKUK-së”, para komisionit: PhD Can Arben Boshnjaku, kryetar PhD Can Elvana […]

DETAIL
Nov
23

Diplomojnë Ganimete Haxhiu dhe Shyhrete Graiçevci-Selmonaj

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se, kandidatja Ganimete Haxhiu, më 27/11/2015 në ora 11:00 mbron punimin e diplomës nga Kujdesi Infermieror Kirurgik me Kirurgji me temë: “Plani i kujdesit infermieror te pacientët me tumor të fshikzës urinare në klinikën e urologjisë-QKUK-SHSKUK-së”, para komisionit: PhD Can Arben Boshnjaku, kryetar PhD Can Musa Oruqi , mentor dhe […]

DETAIL
Nov
20

Arbesa Havolli e mbrojti me sukses temën e diplomës

Të prmeten (20.11.2015) kandidatja Arbesa Havolli, e mbrojti me sukses punimin e diplomës nga Kujdesi Infermieror I me temë: “Statisfaksioni i pacientëve ndaj shërbimeve infermierore në klinikën e kardiologjisë në QKUK, si dhe në repartin e kardiologjisë të SHSKUK-së në Mitrovicë”, para komisionit: PhD Can Arben Boshnjaku, kryetar PhD Can Elvana Podvorica, mentor dhe MA […]

DETAIL
Nov
17

Emire Havolli e mbrojti me sukses temën e diplomës

Të premten në ambientet e Kolegjit Universi, kandidatja Emire Havolli, e ka mbrojtur me sukses temën e diplomës në studimet bachelor në programin e Infermierisë: “Roli i kujdesit infermieror te pacientët me kancer në prostatë në klinikën e urologjisë të QKUK-SHSKUK-së”, para komisionit: PhD Can Arben Boshnjaku, kryetar PhD Can Musa Oruqi, mentor dhe PhCan […]

DETAIL
Nov
16

LAJMËRIM

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se, kandidatja Arbesa Havolli, më 20.11.2015 në ora 14:00 mbron punimin e diplomës nga Kujdesi Infermieror I me temë: “Statisfaksioni i pacientëve ndaj shërbimeve infermierore në klinikën e kardiologjisë në QKUK, si dhe në repartin e kardiologjisë të SHSKUK-së në Mitrovicë”, para komisionit: PhD Can Arben Boshnjaku, kryetar PhD Can […]

DETAIL
Nov
16

Diplomojnë edhe dy studentë

Kandidatët, Namon Statovci dhe Jakup Gashi të premten i kanë mbrojtur temat e diplomës në studimet bachelor në Kolegjin Universi. Statovci e ka mbrojtur temën “Veçoritë antropometrike dhe motorike të futbollistëve të moshës 10-vjeçare të KF Besa dhe KF Llapi”, para komisionit: Dr.sc Abedin Bahtiri, kryetar Dr.sc Enver Gjinolli, mentor dhe PhD Can Jeton Havolli, […]

DETAIL

LAJMËRIM

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se kandidatja Emire Havolli me 13/11/2015 në ora 14:00 mbron punimin e diplomës nga Kujdesi Infermieror Kirurgik me Kirurgji me temë: “Roli i kujdesit infermieror tek pacientët me kancer në prostatë në klinikën e urologjisë të QKUK-SHSKUK-së” para komisionit: PhD Can Arben Boshnjaku, kryetar PhD Can Musa Oruqi, mentor dhe […]

DETAIL
Page 5 of 10« First...34567...10...Last »

Kulturë fizike sport dhe rekreacion

Bachelor

Infermieri e përgjithshme

Bachelor

Shëndet sport dhe rekreacion

Programi Bachelor

KONTAKT

Email: info@kolegjiuniversi.org
Telephone:
+381 (0) 38 54 54 55
+381 (0) 38 54 54 00
+381 (0) 38 54 64 74
Adresa: Fshati Bardhosh ,Prishtinë, 10000 Kosovë

LOKACIONI

Lokacioni