Lajmet

Jan
15

Diplomojnë dy studentë

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se, kandidati Hysni Neziri, më 21.01.2016 në ora 14:00 mbron punimin e diplomës nga Kujdesi Infermieror I me temë: “Plani i kujdesit infermieror te pacientët me I.A.M në QKMF Drenas”, para komisionit: PhD Can Arben Boshnjaku, kryetar PhD Can Musa Oruqi, mentor dhe MA Lirije Beqiri, anëtar Lajmërohen të gjithë […]

DETAIL
Dec
16

Diplomuan Azemine Mehmeti dhe Fëllanzë Ahmeti

Të mërkurën në Kolegjin Universi kanë diplomuar dy studente të programit të infermierisë. Fjala është për studentet Azemine Mehmeti dhe Fëllanzë Ahmeti. Kandidatja Azemine Mehmeti e mbrojti punimin e diplomës nga Kujdesi Infermieror I me temë: “Plani i kujdesit infermieror tek pacientet me hepatit B në Klinikën e Infektive të QKUK-SHSKUK-së”, para komisionit: PhD Can […]

DETAIL
Dec
15

Orari i ligjëratave – programi i infermierisë

Pas përcaktimit të lëndëve zgjedhore është përpiluar orari i ri i ligjëratave në programin e infermierisë për vitin akademik 2015-16. Orari Infermieri 2015-2016 Viti 1 Paradite (1) Orari Infermieri 2015-2016 Viti 1 Pasdite Orari Infermieri 2015-2016 Viti 2 Orari Infermieri 2015-2016 Viti 3 (1)

DETAIL
Dec
14

LAJMËRIM

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se, kandidatja Besarta Asllani, më 18.12.2015, në ora 14:00 mbron punimin e diplomës nga Kujdesi Infermieror Pediatrik me Pediatri me temë: “Edukimi shëndetësor i nënave mbi ushqyeshmërinë e foshnjave dhe fëmijëve të vegjël në Klinikën e Pediatrisë SHSKUK”, para komisionit: PhD Can Elvana Podvorica, kryetar PhD Can Valbona Zhjeqi, mentor […]

DETAIL
Dec
10

Diplomuan Mevlude Ejupi dhe Kimete Berisha

Të enjten (10.12.2015)në Kolegjin Universi temat e diplomës i kanë mbrojtur dy studente. Fjala është për Mevlude Ejupin dhe Kimete Berishën. Kandidatja Ejupi e ka mbrojtur temën nga Kujdesi Infermieror I: “Njohuritë e pacientëve për infarkt akut të miokardit në kujdesin parësor shëndetësor në Podujevë”, para komisionit: PhD Can Arben Boshnjaku, kryetar PhD Can Elvana […]

DETAIL
Dec
07

Diplomojnë dy studente

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se, kandidatja Mevlude Ejupi, më 10.12.2015, në ora 12:00 mbron punimin e diplomës nga Kujdesi Infermieror I me temë: “Njohuritë e pacientëve për infarkt akut të miokardit në kujdesin parësor shëndetësor në Podujevë”, para komisionit: PhD Can Arben Boshnjaku, kryetar PhD Can Elvana Podvorica, mentor dhe MA Lirije Beqiri, anëtar […]

DETAIL
Dec
02

LAJMËRIM

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se, kandidatja Kumrie Hoti, më 05.12.2015 në ora 13:00 mbron punimin e diplomës nga Kujdesi Infermieror Kirurgjik me Kirurgji me temë: “Plani i kujdesit infermieror te pacientët me Angina pectoris, në klinikën e kardiologjisë të ShKUK-së”, para komisionit: PhD Can Arben Boshnjaku, kryetar PhD Can Musa Oruqi, mentor dhe MA […]

DETAIL
Dec
01

Diplomojnë 3 studente

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se, kandidatja Ramize Isufi, më 05.12.2015 në ora 11:00 mbron punimin e diplomës nga Kujdesi Infermieror I me temë: “Plani i kujdesit infermieror tek pacientet në kirurgji abdominale QKUK-SHSKUK-së “, para komisionit: PhD Can Arben Boshnjaku, kryetar PhD Can Elvana Podvorica, mentore dhe MA Lirije Beqiri, anëtare Lajmërohen të gjithë […]

DETAIL
Page 4 of 10« First...23456...10...Last »

Kulturë fizike sport dhe rekreacion

Bachelor

Infermieri e përgjithshme

Bachelor

Shëndet sport dhe rekreacion

Programi Bachelor

KONTAKT

Email: info@kolegjiuniversi.org
Telephone:
+381 (0) 38 54 54 55
+381 (0) 38 54 54 00
+381 (0) 38 54 64 74
Adresa: Fshati Bardhosh ,Prishtinë, 10000 Kosovë

LOKACIONI

Lokacioni