Lajmet

Oct
21

Shtyhet afati i regjistrimeve deri më 31 Tetor

Njoftojmë të gjithë të interesuarit se Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ka shtyer afatin e regjistrimeve për studentët e rinjë deri me 31 Tetor 2016.

DETAIL
Oct
17

Bursistët për vitin akademik 2016/2017

Me kënaqësi ju informojmë se Kolegji Universi për vitin akademik 2016/2017 ka shpërbleyer 12 studentë me bursë studentore,

DETAIL
Oct
13

Ceremonia e Diplomimit 2016

Me datë 30.09.2016, në Kolegjin Universi diplomuan 126 studentë.  

DETAIL
Feb
26

Profesor Acikada mbërrin në Kolegjin Universi

Të enjten ka mbërritur në Kolegjin Universi, profesori i mirënjohur turk, dr. Caner Acikada, i cili për tri ditë rresht do të ligjërojë para studentëve të nivelit master.

DETAIL
Feb
26

Tri punime në diskutim publik

Senati i Kolegjit Universi në mbledhjen e mbajtur më 22/02/2016, sipas propozimit tëkomisionit për vlerësimin e punimit të studentit Fitim Zejnullahu,

DETAIL
Feb
23

Bursa studimi në Universitetin Trakya

Jemi të lumtur t’ju njoftojmë se, Kolegji Universi ka nënshkruar kontratë me Universitetin Trakya në Edrene të Turqisë, në kuadër të Programit Mevlana 2016-2017, për shkëmbim të studentëve dhe të personelit akademik.

DETAIL
Jan
29

Kolegji Universi në buletinin e Asociacionit të Universiteteve Ballkanike (BUA)

Kolegji Universi ka një kohë të gjatë që është pjesë e Asociacionit të Universiteteve Ballkanike (BUA), ndërsa kjo nuk është hera e parë që ky asociacion është i njoftuar me punën që bëhet në KU. Në Buletinin nr. 4 të vitit 2016, në faqen 16, është publikuar artikulli ‘Kolegji Universi, shembull i suksesit’, ku janë […]

DETAIL
Jan
26

Kolegji Universi, memorandum bashkëpunimi me KISCOMS

Të martën, në ambientet e Kolegjit Universi në Bardhosh të Prishtinës, është nënshkruar memorandumi i bashkëpunimit me Organizatën për Arsim, Shkencë dhe Shëndetësi (KISCOMS). Sipas këtij memorandumi, të nënshkruar nga ana e rektorit të Kolegjit Universi, dr. Dugagjin Sokoli dhe themeluesit të KISCOMS-it, dr. Xheladin Ujkani, prej 6-8 maj në Prishtinë, do të mbahet Kongresi […]

DETAIL
Page 3 of 1012345...10...Last »

Kulturë fizike sport dhe rekreacion

Bachelor

Infermieri e përgjithshme

Bachelor

Shëndet sport dhe rekreacion

Programi Bachelor

KONTAKT

Email: info@kolegjiuniversi.org
Telephone:
+381 (0) 38 54 54 55
+381 (0) 38 54 54 00
+381 (0) 38 54 64 74
Adresa: Fshati Bardhosh ,Prishtinë, 10000 Kosovë

LOKACIONI

Lokacioni