Lajmet

Oct
03

LAJMËRIM

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se kandidati Myzafer Llapashtica më 09/10/2017 në ora 15:00 mbron punimin e diplomës

By Fadil Grisholli | Lajmet
DETAIL
Oct
03

Kolegji “Universi” ofron kontrolle shëndetsore falas, me qëllim vetëdijesimi!

Kolegji “Universi” ka vazhduar me organizimin e aktiviteteve në Bardhosh të Prishtinës, me ç’rast qytetarët e interesuar kanë pasur mundësi që të masin pa pagesë tensionin e gjakut e kontrolle të tjera shëndetësore.

By Fadil Grisholli | Lajmet
DETAIL
Sep
29

Vendim

Senati i Kolegjit Universi në mbledhjen e mbajtur me 20/05/2015, sipas propozimit të komisionit për vlerësimin e punimit të Diplomës

By Fadil Grisholli | Lajmet
DETAIL
Sep
29

Lajmërim!

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se kandidati  Ardit Gashi  më  05/10/2017 në ora 12:00 mbron punimin e diplomës nga  Menaxhimi në sport dhe marketingu sportiv

By Fadil Grisholli | Lajmet
DETAIL
Sep
21

Rektori i Kolegjit Universi, Dugagjin Sokoli, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me fakultetin e shkencave të shëndetësisë të Universitetit Primorska (Izola) nga Sllovenia

Kolegji Universi në synimet e tij për tu ofruar studentëve studime cilësore të nivelit superior, në vazhdimësi angazhohet për përcjelljen e të rejave të fundit nga metodologjitë e mësimdhënies dhe kërkimeve shkencore nga fushat shëndetësore dhe sportive.

DETAIL
Aug
31

KONKURS

Kolegji “Universi”, Prishtinë, shpall KONKURS Për angazhimin e stafit akademik të rregullt për vitin akademik 2017/2018: Tre mësimdhënës/e për lëndët e Shkencave Sportive Një mësimdhënës/e për lëndët e Shkencave Mjekësore – Infermieri Një Zyrtar/e të Marketingut

DETAIL
May
08

Përfundoi punimet Kongresi i shtatë ndërkombëtar për Shkenca Mjekësore – KISCOMS 7

Dje përfundoi punimet Kongresi i shtatë ndërkombëtar për Shkenca Mjekësore, projekt i Organizatës për Arsim, Shkencë dhe Shëndetësi “KISCOMS”, që ka për qëllim ngritjen e vetëdijës dhe interesimit të profesionistëve dhe studentëve të rinjë të shkencave  mjekësore, mbi rëndësinë e punës, projekteve e hulumtimeve shkencore. Komiteti Shkencor në përbërje të Lulzim Vokrri, Kryetar dhe me […]

DETAIL
Mar
31

Konferenca e 3-të e Asociacionit të Universiteteve të Ballkanit (BUA)

Më 24 dhe 25 mars 2017, në Sofie të Bullgarisë është mbajtur Konferenca e 3-të e Asociacionit të Universiteteve të Ballkanit.

DETAIL
Page 2 of 1012345...10...Last »

Kulturë fizike sport dhe rekreacion

Bachelor

Infermieri e përgjithshme

Bachelor

Shëndet sport dhe rekreacion

Programi Bachelor

KONTAKT

Email: info@kolegjiuniversi.org
Telephone:
+381 (0) 38 54 54 55
+381 (0) 38 54 54 00
+381 (0) 38 54 64 74
Adresa: Fshati Bardhosh ,Prishtinë, 10000 Kosovë

LOKACIONI

Lokacioni