Lajmet

Mar
18

Mirësevini në Kolegjin UNIVERSI

Kolegji Universi, është një institucion i arsimit të lartë i themeluar në vitin 2005 si Kolegji Eurosporti.

DETAIL
Mar
18

Orari i Ligjeratave (BA)

Në Vazhdim gjeni orarin e Ligjëratave Bachelor  për vitin akademik 2014/2015 Programi Infermieri e përgjithshme / BACHELOR Infermieri e Përgjithshme – Viti I Infermieri e Përgjithshme – Viti II Infermieri e Përgjithshme – Viti III Programi Kulturë Fizike, Sport dhe Rekreacion / BACHELOR Kulturë Fizike, Sport dhe Rekreacion – Viti I Kulturë Fizike, Sport dhe […]

DETAIL
Page 13 of 13« First...910111213

Kulturë fizike sport dhe rekreacion

Bachelor

Infermieri e përgjithshme

Bachelor

Shëndet sport dhe rekreacion

Programi Bachelor

KONTAKT

Email: info@kolegjiuniversi.org
Telephone:
+381 (0) 38 54 54 55
+381 (0) 38 54 54 00
+381 (0) 38 54 64 74
Adresa: Fshati Bardhosh ,Prishtinë, 10000 Kosovë

LOKACIONI

Lokacioni