Lajmet

Femrat sportiste me bursa të larta

Kolegji Universi orfon kushte shumë të mira për studentet që merren me sport. Së këndejmi kjo kategori e studenteve përfiton bursa të larta që ndan Kolegji Universi

DETAIL

Kolegji Universi ofron bursa për të gjithë sportistët

Kolegji Universi do të ndajë bursa për të gjithë sportistët. Këto bursa përfshijnë të gjithë sportistët që bëjnë gara në nivel të Republikës së Kosovës, në të gjitha sportet dhe rangjet

DETAIL

Vendim

Senati i Kolegjit Universi, në mbledhjen e mbajtur më 20.04.2015, sipas propozimit të komisionit për vlerësimin e punimit të studentit Bekim Aliu

DETAIL

Kolegji Universi ofron bursa studimi për familjarët e dëshmorëve

Kolegji Universi do të ndajë bursa për familjarët e dëshmorëve. Kështu, të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të studiojnë në Kolegjin Universi, mund të paraqiten në lokalet tona

DETAIL
Oct
02

Kolegji Universi, shpalosi programin në Lipjan 

Koordinatorja e programit të infermierisë në Kolegjin Universi, mr. Elvana Podvorica, ka qëndruar në Lipjan, ku para stafit të Qendrës së Mjekësisë Familjare e ka prezantuar programin e Kolegjit Universi për vitin akademik 2015/16

DETAIL

Kolegji Universi me ofertë për punëtorët e shëndetësisë dhe të arsimit

Kolegji Universi vjen me një ofertë të re për studentët që janë shërbyes shëndetësorë në nivelin komunal të Republikës së Kosovës

DETAIL
Sep
29

Kolegji Universi me ofertë për pjesëtarët e FSK-së, SHPK-së…

Kolegji Universi vjen me një ofertë të re për studentët që janë anëtarë aktiv të Forcës së Sigurisë së Kosovës, Shërbimit Policor të Kosovës dhe të Doganave të Kosovës

DETAIL
Sep
17

Kolegji Universi me ofertë të re

Kolegji Universi vjen me një ofertë të re për studentët që fillojnë apo edhe i vazhdojnë studimet te ne.

DETAIL
Page 10 of 13« First...89101112...Last »

Kulturë fizike sport dhe rekreacion

Bachelor

Infermieri e përgjithshme

Bachelor

Shëndet sport dhe rekreacion

Programi Bachelor

KONTAKT

Email: info@kolegjiuniversi.org
Telephone:
+381 (0) 38 54 54 55
+381 (0) 38 54 54 00
+381 (0) 38 54 64 74
Adresa: Fshati Bardhosh ,Prishtinë, 10000 Kosovë

LOKACIONI

Lokacioni