Lajmet

Apr
17

L A J M Ë R I M

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se kandidati Valmir Hyseni me 23/04/2018 në ora 12:00 mbron punimin e diplomës nga Aktiviteti fizik për fëmijët me temë: “Vleresimi i nivelit te aktivitetit fizik te nxenesit e arsimit fillor ne disa fshatra te Podujeves” para komisionit: Dr.sc Avdi Pireva, kryetar Dr.sc Abedin Bahtiri, mentor dhe PhD Can Jeton […]

By Fadil Grisholli | Lajmet
DETAIL
Apr
17

L A J M Ë R I M

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se kandidati Lorinë Latifi me 21/04/2018 në ora 13:30 mbron punimin e diplomës nga Kujdesi Infermieror I me temë: “Infeksionet Intrahospitalore- stadet e sëmundjeve dhe larja e duarëve” para komisionit: Dr.sc Kadir Hyseini, kryetar BA Shemsi Veseli, mentor dhe MA Afërdita Berisha, anëtar

By Fadil Grisholli | Lajmet
DETAIL
Apr
17

L A J M Ë R I M

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se kandidati Nazmije Gerbeshi-Krasniqi me 21/04/2018 në ora 13:00 mbron punimin e diplomës nga Kujdesi Infermieror I me temë: “Infeksionet e Syrit,trajtimi dhe edukimi Infermieror” para komisionit: Dr.sc Kadir Hyseini, kryetar Dr.sc Njazi Gashi, mentor dhe PhD Can Elvana Podvorica, anëtar

By Fadil Grisholli | Lajmet
DETAIL
Apr
13

L A J M Ë R I M

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se kandidati Ejona Dumoshi-Gjikolli me 21/04/2018 në ora 12:30 mbron punimin e diplomës nga Kujdesi Infermieror I me temë: “Menaxhimi i lendimeve te syrit ne Kujdesin Infermieror” para komisionit: Dr.sc Kadir Hyseini, kryetar Dr.sc Njazi Gashi, mentor dhe MA Afërdita Berisha, anëtar

By Fadil Grisholli | Lajmet
DETAIL
Apr
12

L A J M Ë R I M

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se kandidati Elmedina Pllana me 21/04/2018 në ora 10:00 mbron punimin e diplomës nga Epidemiologjia e bakteriologjisë, Virologjisë dhe parazitologjisë me temë: “Ethet Hemorragjike dhe menaxhimi infermieror i të sëmurëve me EH” para komisionit: Dr.sc Kadir Hyseini, kryetar Dr.sc Fadil Kryeziu, mentor dhe MA Afërdita Berisha, anëtar

By Fadil Grisholli | Lajmet
DETAIL
Apr
12

L A J M Ë R I M

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se kandidati Ermira Zymeri me 21/04/2018 në ora 10:30 mbron punimin e diplomës nga Epidemiologjia e bakteriologjisë, Virologjisë dhe parazitologjisë me temë: “Kujdesi Infermieror te të semurët me Cholecistit Akut” para komisionit: Dr.sc Kadir Hyseini, kryetar Dr.sc Fadil Kryeziu, mentor dhe PhD Can Elvana Podvorica, anëtar

By Fadil Grisholli | Lajmet
DETAIL
Apr
12

L A J M Ë R I M

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se kandidati Besarta Krasniqi me 21/04/2018 në ora 11:00 mbron punimin e diplomës nga Epidemiologjia e bakteriologjisë, Virologjisë dhe parazitologjisë me temë: “Tuberkulozidhe Kujdesi Infermieror tek te semuret me Tuberkuloz” para komisionit: Dr.sc Kadir Hyseini, kryetar Dr.sc Fadil Kryeziu, mentor dhe PhD Can Elvana Podvorica, anëtar

By Fadil Grisholli | Lajmet
DETAIL
Apr
12

L A J M Ë R I M

Lajmërohen të gjithë të interesuarit se kandidati Hava Berisha me 21/04/2018 në ora 11:30 mbron punimin e diplomës nga Epidemiologjia e bakteriologjisë, Virologjisë dhe parazitologjisë me temë: “Diarea akute dhe menaxhimi infermieror i të sëmurëve me diarrhe akute” para komisionit: Dr.sc Kadir Hyseini, kryetar Dr.sc Fadil Kryeziu, mentor dhe PhD Can Elvana Podvorica, anëtar

By Fadil Grisholli | Lajmet
DETAIL
Page 1 of 1812345...10...Last »

Kulturë fizike sport dhe rekreacion

Bachelor

Infermieri e përgjithshme

Bachelor

Shëndet sport dhe rekreacion

Programi Bachelor

KONTAKT

Email: info@kolegjiuniversi.org
Telephone:
+381 (0) 38 54 54 55
+381 (0) 38 54 54 00
+381 (0) 38 54 64 74
Adresa: Fshati Bardhosh ,Prishtinë, 10000 Kosovë

LOKACIONI

Lokacioni