Bursat për vitin Akademik 2017/2018

Bursat për vitin Akademik 2017/2018

Kolegji Universi për vitin akademik 2017/2018 do të shpërblejë 13 studentë me bursë studentore
, duke u bazuar në kriteret e përcaktuar të Kolegjit Universi.

Shpërndarja e çmimeve për studentët fitues bëhet me 17/10/2017 nga ora 13:00 në Kolegjin Universi.

Lista preliminare e studentëve që kanë arrite kushtin për bursë sipas kritereve të paracaktuar janë:

I. Programi Infermieri e përgjithshme, gjenerata 15/16

 1. Blerta Sejdiu 9.75 100%
 2. Fatjona Behrami 9.67 100%
 3. Adelina Canolli 9.54 100
 4. Kaltrina Bekteshi 9.50 50%
 5. Nezir Nimani 9.21 50%
 6. Përparim Kadriu 9.21 50%

II. Programi Infermieri e përgjithshme, gjenerata 16/17

 1. Ibadete Kaçiu 10.00 100%
 2. Fitnete Jerliu-Kasumi 9.92 100%
 3. Jehona Neziri 9.75 100%
 4. Fjolla Verbovci 9.50 50%
 5. Gentiana Uka 9.42 50%

III. Programi Kulturë fizike, sport dhe rekreacion, gjenerata 15/16

 1. Rilind Hakaj 8.94 25%
 2. Shkelzen Visoka 8.89 25%

Zbritja do të aplikohet automatikisht në tarifën studentit përkatës. Ankesat e mundshme nga studentët që mendojnë se ju është mohuar bursa ju lutem i drejtoni te sekretari, deri më 13/10/2017

Kolegji Universi

Vendi ku studiojnë profesionistët e së ardhmes.